Zgodba

Zgodba

To zgodbo pišemo skupaj

Pisal se je september 2017, ko je peščica ljubiteljev dobrega žara in burgerjev, sedela pri šefu doma na terasi in imela piknik. 

Vedno so se dobili pri šefu, ker je imel na terasi tisti prav poseben “lava” žar, ki je imel nekakšno čudežno moč, ko se je govorilo o okusih mesa. Ko se je meso cedilo po kamnih iz lave, je tisti tapravi “smoke” dim, še dodatno začinil meso in pikniki so bili res polni arome in okusa. 

Tedaj je nekdo dejal “Ajga, veš da takega burgerja še nisn jedo v Sloveniji?” in pričela se je debata. Razmišljali so, kje bi lahko poizkusili pravi burger iz “lava” žara, toda zaman. Tako je minil teden, dokler se niso ponovno dobili pri šefu in se ob odličnem kraft pivu odločili, da bodo d’Burger, kot so mu pravili, oživeli. Ker niso imeli dovolj denarja za lokal, so kupili tovornjak in se nič hudega sluteč podali v svet. 

Tako gledamo to peščico prijateljev eno leto kasneje, oktobra 2018, ko skupaj z roko v roki in d’Burgerjem v drugi, odpirajo svojo prvo lokacijo, d’Burger Place.

 

To je zgodba o d’Burgerju, ampak dejstvo je preprosto. Če nisi poizkusil d’Burgerja,
še nisi probal pravega burgerja, ker naš je iz “lave”, edinstven.

background

Newsletter

Bodi obveščen